mobile menu trigger
 

Pijn & Mundipharma

Pijnbehandeling is het referentie therapeutisch domein van Mundipharma.
Wij hebben doorheen de jaren een aantal producten op de markt gebracht die hebben bijgedragen aan een verbetering van de behandeling van patiënten met chronische en acute pijn.

down arrow

Pijn

Als specialist in de behandeling van pijn stelt Mundipharma een uitgebreid gamma aan sterke opioïden voor:

-Morfinesulfaat : MS Contin®, MS Direct®
-Hydromorfonhydrochloride : Palladone® SR, Palladone® IR, Palladone® Injection
-Oxycodonhydrochloride : OxyContin®, OxyNorm® Instant, OxyNorm® Injection
-Oxycodonhydrochloride en naloxonhydrochloride: Targinact®

Bekijk onze producten

Respiratoir

Respiratoir is een nieuw therapeutisch domein voor Mundipharma. We hebben in 2013 de eerste combinatietherapie in de behandeling van astma gelanceerd op basis van fluticasonpropionaat / formoterol, flutiform®.

Bekijk onze producten
 

Respiratoir & Mundipharma

Mundipharma is ook actief in het domein van luchtwegaandoeningen en dan vooral astma. De ontwikkelingen in dit domein hebben geleid tot het ontstaan van een nieuwe combinatietherapie tegen astma.

 

Immunologie & Mundipharma

Mundipharma heeft een overeenkomst gesloten met Celltrion voor de distributie in België en Luxemburg van het eerste biosimilar monoklonaal antilichaam (mAb biosimilar) dat door de EMA is goedgekeurd.

down arrow

Immunologie

Celltrion investeert al jaren in de ontwikkeling en verfijning van de productie van biosimilars. Bovendien is hun biosimilar mAb het eerste dat door de EMA wordt vergund. Dankzij deze vergunning kan Mundipharma Remsima® op de Luxemburgse en Belgische farmaceutische markten lanceren.

Bekijk onze producten

Hematologie

Het portfolio van Mundipharma in hematologie bestaat uit DepoCyte® – liposomaal cytarabine (gelanceerd in 2006) en Levact® – bendamustinehydrochloride (gecommercialiseerd in 2011).

.

Bekijk onze producten
 

Hematologie & Mundipharma

Mundipharma is ook actief in het domein van de hemato-oncologie. Het gamma oncologische producten bestaat uit producten voor de behandeling van neuro-oncologische en hematologische maligniteiten.